Lokalen kan hyras till barnkalas, fester eller liknande tillställningar. Du som hyr lokalen måste vara medlem i föreningen eller hyresgäst. I dagsläget har vi problem med ventilationen och sammankomster i lokalen är därför begränsad till max 20 personer.

För förfrågan om att hyra lokalen, skicka ett mejl till brflarjedalen@gmail.com. I mejlet ska du uppge följande:

Ditt namn, adress samt lägenhetsnummer
Ditt telefonnummer så att styrelsen kan kontakta dig via telefon
Datum och tid du vill hyra lokalen
Vilken aktivitet du avser att ha i lokalen (exempelvis barnkalas, födelsedagsfest eller liknande).

Inom tre dagar efter att du har skickat ditt mejl, får du ett svar från styrelsen om föreningslokalen är tillgänglig det önskade datumet.

Vid tillträde:
Du och en person från styrelsen går tillsammans igenom föreningslokalen och du får information om vad allt finns samt nödutgång. Du får därefter skriva på ett hyresavtal/kvitto för hyran av föreningslokalen. Du ska då också lämna 1000 kr kontant till styrelsen (av vilka 500 kr är en deposition som återfås om lokalen återlämnas städad och att inga skador på möbler/inventarier uppstått).

När du lämnar lokalen:
Du och en person från styrelsen går genom lokalen och tittar så att allt är helt och fungerar, samt att lokalen är städad och iordningställd. Om allt är i sin ordning får du tillbaka din deposition på 500 kr.

Att tänka på:
I lokalen råder absolut förbud mot att införa eld. Du får alltså inte ha stearinljus, värmeljus eller liknande i lokalen. Rökning är förbjudet och du är skyldig att ta hand om fimpar och liknande om dina gäster röker ute på gården. I övrigt gäller samma regler för lokalen som för föreningen i övrigt. Du är skyldig att ta hand om lokalen så att ingenting skadas och du får inte spela så hög musik att grannarna störs.